Persondatapolitik

Skole-kirke-Syd Aabenraa & Sønderborg indsamler og behandler personoplysninger i henhold til Persondatalovens gældende regler og Folkekirkens regelsæt herfor.

I forbindelse med, at en lærer tilmelder sig et af skoletjenestens undervisningsforløb indsamler vi følgende oplysninger:

Skolens navn, Lærerens navn, lærerens Email og tlf. nr. samt klassebetegnelse og antallet af elever i klassen.

Oplysningerne anvendes ifm. koordinering af projektet og kan videregives til præster eller andre samarbejdspartnere ifm. projektafviklingen.

Oplysningerne opbevares i det skoleår, hvor projektet finder sted, hvorefter oplysningerne slettes - medmindre læreren ifm. tilmelding til et projekt har ønsket at modtage vores tilbudsmaterialer fremadrettet, da opbevares oplysningerne fortsat.

Alle oplysninger opbevares sikkert via Dansk Kirkeministeries IT.

Hvis man ønsker sine oplysninger for indeværende skoleår slettet inden skoleårets afslutning kontaktes skoletjenesten herom.