Ved Arken

Med udgangspunkt i børnebogen Ved Arken klokken otte, som er en moderne version af Noas Ark, skal eleverne arbejde med en række etiske dilemmaer, der knytter sig til venskab, tillid og tro.

Læs mere>

Esbjerg-evangeliet

Gå på opdagelse i det 11 m. lange billede. Kunstneren Erik Hagen har malet den store fortælling fra Bibelen og sat den ind i vores tid i et underfundigt og tankevækkende kunstværk.

Læs mere>

Marie, Marie, Marolle

Med udgangspunkt i rimet om mariehønen, der sendes op for at bede om godt vejr, skal I snakke om "at bede nogen om noget" og om, hvad kristne mennesker beder om, når de beder Fadervor.

Læs mere>

Juledugen

Den 20 m. lange dug rulles ud på gulvet i den lokale kirke eller på skolen, og eleverne hører uddrag af juleevangeliet og går på opdagelse i dugen, der er fyldt med billeder, der knytter sig hertil.

Læs mere>

Påsken i billeder

Eleverne skal vandre den 20 m. lange påskevej, der rulles ud på gulvet i den lokale kirke eller på skolen. De møder billeder, der illustrerer Jesus´ sidste uge i Jerusalem - fra Palmesøndag til Påskedag.

Læs mere>

Julekalender

Tre besynderlige billeder, en nørdet far, en syg mor og en skrap moster kombineret med lokalhistorie og kristendomsfaglig viden. En julefortælling, der strækker sig over 14 skoledage i december.

Læs mere>

Drømmelyset i brønden

Måle teaters forestilling handler om mobning og Josef, der er et særligt barn.

Bemærk: Kun plads til en enkelt klasse mere i Ulkebøl! Øvrige 400 pladser er booket!

Læs mere>