TID: 1 time i kirken og evt. tid til efterbearbejdning i klassen

PERIODE: 10. marts kl. 10-11 eller 12-13 i Ulkebøl Kirke (Sønderborg).

12. marts kl. 10-11 eller 12-13 i Sct. Nicolai Kirke (Aabenraa).

(Tiderne søges fordelt under hensyntagen til bustider og elevernes mødetider).

BEMÆRK: 4 forestillinger med begrænset antal pladser, der fordeles efter "først til mølle."

Drømmelyset i brønden - teaterforestilling med Måle Fortælleteater og Anette Jahn

I Måle Fortælleteaters forestilling møder eleverne Josef, der er et særligt barn, som stråler så meget, at selv fremmede vender sig om på gaden efter ham. Det gør brødrene jaloux. Så slemt, at de i fællesskab smider ham ned i den dybe, mørke og ensomme brønd.

Det er en historie om jalousi og mobning. Men det er også en historie om troen på, at det onde kan vendes til det gode. Om at finde drømmelyset i mørket. Josef kommer igennem så meget ondt ligesom helten i et folkeeventyr.

Man kan sige, at han går neden om, og at han ender med at komme hjem igen. Han kommer op af brønden ved hjælp af englene og drømmelyset.

Klassisk fortælleforestilling med enkle virkemidler, hvor eleverne involveres med stemme og krop undervejs.

Kun plads til en enkelt klasse i Ulkebøl fra kl. 12-13. Øvrige 400 pladser er booket!