Den lille Prins

Arrangement med genfortælling af Den lille Prins og klassearbejde med bogens tematikker: Modsætning barn/voksen, forfængelighed/grådighed og det, der ikke er synligt for øjet.

Læs mere>

Juledugen

Den 20 m. lange dug rulles ud på gulvet i den lokale kirke eller på skolen, og eleverne hører uddrag af juleevangeliet og går på opdagelse i dugen, der er fyldt med billeder, der knytter sig hertil.

Læs mere>

Påsken i billeder

Eleverne skal vandre den 20 m. lange påskevej, der rulles ud på gulvet i den lokale kirke eller på skolen. De møder billeder, der illustrerer Jesus´ sidste uge i Jerusalem - fra Palmesøndag til Påskedag.

Læs mere>

Ritualer

Folkekirken danner rammen om store højtider for mange danskere. Her bliver eleverne fortrolige med 4 ritualer: dåb, konfirmation, vielse og begravelse gennem faglig læsning og spillet "Ludo Quiz".

Læs mere>

Esbjerg-evangeliet

Gå på opdagelse i det 11 m. lange billede. Kunstneren Erik Hagen har malet den store fortælling fra Bibelen og sat den ind i vores tid i et underfundigt og tankevækkende kunstværk.

Læs mere>

 

Regnbuen

Eleverne skal høre nogle af de myter og sagn, der knytter sig til regnbuen og med prismer og vandforstøvere skal de undersøge, hvordan en regnbue opstår og hvor den får sine farver fra.

Læs mere>

Julekalender

Tre besynderlige billeder, en nørdet far, en syg mor og en skrap moster kombineret med lokalhistorie og kristendomsfaglig viden. En julefortælling, der strækker sig over 14 skoledage i december.

Læs mere>

Salmesangsfinale

Kom og vær med - lad eleverne opleve det store kor, når vi i fællesskab synger 6 af Ingemanns største salmer og hører om hans liv og samtid, fx Slaget på Reden og Københavns bombardement.

Læs mere>

 

Skiftingen

Måle Fortælleteater opfører Skiftingen, som er en fri gendigtning af Selma Lagerløfs kunsteventyr af samme navn. Den handler om et barn, der er anderledes og udstødt.

BEMÆRK: Alle 400 pladser er booket!