De syv dødssynder

Hvad er synd? Hvordan så man på synd før i tiden i kristendommen, og hvordan ser det ud med synd i dag? Eleverne skal arbejde med en billedquiz, faglig læsning og en fotoopgave.

Læs mere>

Juledugen

Den 20 m. lange juledug rulles ud på gulvet i den lokale kirke eller på skolen, og eleverne går på opdagelse i dugen, og perspektiverer den kristne jul og julens budskab.

Læs mere>

Otto Frello

Med udgangspunkt i Frellos tre finurlige malerier bearbejdes de menneskelige grundvilkår og tilværelses-spørgsmål, som de kommer til udtryk i tre store bibelske myter.

Læs mere>

Med Kierkegaard på SoMe

Et kristendomsfagligt projekt, hvor Kierkegaard holder et spejl op foran de unge og derved kan være en etisk guideline for deres dannelse og færden på de sociale medier.

Læs mere>

Esbjerg-evangeliet

Gå på opdagelse i det 11 m. lange billede. Kunstneren Erik Hagen har malet den store fortælling fra Bibelen og sat den ind i vores tid i et underfundigt og tankevækkende kunstværk.

Læs mere>

Ritualer

Folkekirken danner rammen om store højtider for mange danskere. Her bliver eleverne fortrolige med 4 ritualer: dåb, konfirmation, vielse og begravelse gennem faglig læsning og spillet "Ludo Quiz".

Læs mere>

Når præsten rejser i krig

Book tidligere feltpræst Robert Landeværn Ryholt til at komme og fortælle om, hvordan alting bliver sat på spidsen, når krigen raser og livets allerstørste eksistentielle spørgsmål trænger sig på.

Læs mere>

Påsken i billeder

Eleverne skal vandre den 20 m. lange påskevej, der rulles ud på gulvet i den lokale kirke eller på skolen. De møder billeder og skriftsteder fra Jesus´ sidste uge i Jerusalem - fra Palmesøndag til Påskedag.

Læs mere>